MEGA BATERIE SLB EGO-V V2 1200mah

MEGA BATERIE SLB EGO-V V2 1200mah

MEGA BATERIE SLB EGO-V V2 1200mah

MEGA BATERIE SLB EGO-V V2 1200mah

 

Este cea mai noua baterie de la producatorul Sailebao,dispune de functia voltaj variabil, astfel, voltajul poate fi setat manual, intre 3.0V si 6.0V (crescator/descrescator cu cate din 0,1V), pentru a va putea bucura la maxim de cantitatea maxima de vapori.
Bateria eGo-V Mega este cel mai nou model eGo-V, dispunand de aceleasi functii unice insa cu o capacitate  marita, de 1200 mAh.
 
Bateria eGo-V Sailebao se remarca prin constructia de calitate si design-ul deosebit, un design diferit fata de orice alt model de baterie eGo disponibil pe piata.
Bateria eGo-V dispune de un afisaj LCD care va indica in orice moment nivelul bateriei precum si voltajul curent.
Spre deosebire de alte baterii din aceeasi clasa , cu voltaj variabil, bateria eGo-V dispune de o conexiune USB in partea inferioara, astfel incat se poate utiliza si incarca in acelasi timp.
Bateria eGo-V contine un acumulator litiu-polimer de inalta calitate, cu o capacitate ridicata, de 1200 mAh, ce va ofera o autonomie de aproximativ 1000 de inhalari.
 
Pentru a seta voltajul dorit, apasati concomitent butoanele “+” si “-” timp de 3 secunde, pentru a-l debloca, apoi,  folosind aceleasi butoane “+” sau “-” reglati voltajul ce se potriveste cel mai bine cu atomizorul folosit.
Pentru a bloca din nou tensiunea de iesire apasati concomitent butoanele “+” si “-”  timp de 3 secunde.
Pentru a activa sau dezactiva bateria apasati butonul POWER, de 5 ori consecutiv, intr-un interval de 3 secunde.
 
Specificatii:
 • Tip: Baterie eGo cu voltaj variabil
 • Voltaj: 3.0 – 6.0 Volti
 • Tip Acumulator: Litiu-polimer cu capacitate de 1200 mAh
 • Functie de protectie
 • Functie 5 click protectie
 • Usb Passthrough
 • Tip buton : Standard tip eGo
 • Input: 5V/500 mAh
 • Dimensiuni: Lungime 129 mm
 • Grosime 17 mm
 • Greutate : 82 grame
 • Compatibilitate : Conexiune eGo/510
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “MEGA BATERIE SLB EGO-V V2 1200mah”

 1. Daniel spune:

  Am avut si prima versiune a bateriei ego-v si am fost foarte multumit de ea . Am comadat aceasta baterie si astept cu nerabdare sa vad daca e mai buna ca si primul model .

 2. admin spune:

  Incercati noua baterie eGo V V2 de la Sailebao si nu veti regreta ! Pentru mai multe detalii vizitati http://etigara-electronica.ro/mega-baterie-ego-v-v2/776-mega-baterie-slb-ego-v-v2.html

 3. Florin spune:

  ego v v2 mega este destul de buna daca ai comandat-o ti-o recomand cu incredere eu o am si o folosesc este o baterie buna si scoate o cantitate destul de buna de aburi

 4. movil spune:

  Woah this blog is magnificent i love studying your articles. Keep up the good work! You already know, lots of people are hunting around for this information, you could aid them greatly.

 5. www.halluforte.ro spune:

  Articolul a fost scris genial. O abordare sanatoasa.

Leave a Reply

SEO