Nova – Tigara Electronica cu LCD

Tigara Electronica Nova fabricata de Sailebao si aparuta pe piata in anul 2012 este unica datorita faptului ca are incorporat un ecran LCD care permite vizualizarea in timp real a nivelului bateriei si al fumurilor consumate dar si a celor ramase.

Cartomizorul este special conceput ca sa puteti vedea prin 2 ferestre nivelul de e-lichid ramas.

Este o tigara eleganta , destinata mai mult femeilor datorita design-ului , dar si barbatilor mai pretentiosi. Mica si la moda , avand o greutate de doar 42 de grame si o lungime de 14,8 cm aceasta este echipata cu o baterie de 650 mAh care va permite sa trageti 600 de pufuri daca bateria este complet incarcata. Aceasta baterie poate fi reincarcata de 300 de ori , durata de incarcare completa fiind de arpoximativ 2,5-3 ore.

Dimensiunea cartuselor nu este de neglijat , acestea pot stoca 1,2 ml de e-lichid care va asigura 250 de pufuri.

Un alt avantaj al acestei tigari electronice este faptul ca poate fi folosita in conditii extreme de frig sau caldura . De exemplu o puteti folosi iarna pana la temperatura de -20 de grade iar in verile toride se poate folosi chiar daca temperatura atinge 60 de grade , lucru cam greu de imaginat , eventual daca locuiti prin Africa , India :)

Pe scurt aceasta tigara electronica NOVA de la Sailebao este cea mai noua inovatie si recenta inovatie a acestei celebre companii.

Tigara Electronica Nova Sailebao

Tigara Electronica Nova Sailebao

Tigara Electronica Nova Sailebao

Tigara Electronica Nova Sailebao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Nova – Tigara Electronica cu LCD”

  1. admin spune:

    O tigara electronica foarte eleganta pentru doamne si domnisoare , nu ratati ocazia sa va achizitionati una deoarece stocul acestora a fost reacualizat si sunt la REDUCERE CU 35% . Grabiti-va deoarece stocul este limitat .
    http://etigara-electronica.ro/nova/175-tigara-electronica-nova.html

  2. Greta spune:

    IMHO you’ve got the right anrwes!

Leave a Reply

SEO