Despre Sailebao

Shenzhen SaileBao Co Ltd. este o întreprindere dotata cu cea mai înaltă tehnologie, care este specializata în cercetarea , fabricarea si dezvoltarea tigarilor electronice sanatoase. De cand a fost infiintata, aceasta companie s-a concentrat pe produsele digitale ,pe cercetarea și dezvoltarea de tigari electronice sanatoase.

Sailebao a creat o echipa de profesionisti in toate domeniile legate de tigari electronice , pentru a putea oferi servicii de cea mai inalta calitate. Sailebao indeplineste cele mai inalte cerinte ce tin de calitate,comunicare, si siguranta oferita prin faptul ca produsele sunt conforme cu cele mai inalte standarde internationale de sanatate si siguranta.

Compania Sailebao

Compania Sailebao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit motto-ului companiei “prima data consumatorii si calitatea cea mai buna, munca  cu determinare , într-un spirit de pionierat” Sailebao a venit tot timpul cu inovatii nemaintalnite si si-a impus aceasta regula  ”calitate pe primul loc “. Sailebao a crescut vazand cu ochii ajungand una dintre cele mai mari companii de Tigari Electronice din lume.

Muncitori Sailebao

Linie Productie Sailebao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania Sailebao ofera clientilor sai produse sanatoase si de o calitate inalta la preturi foarte bune .Toate produsele au o gama larga de licente pentru export . Toate produsele au certificatele CE, RoHS, SGS, PSE, UV si EK.

SEO