Pipa electronica DSE 601 – C

 

Noul model de Pipa Electronica DSE 601 – C produsa de Sailebao, aduce cu ea posibilitatea de a schimba cartomizorul astfel veti economisi mai multi bani

doarece veti putea inlocui doar cartomizorul cand se strica .

Modelul de baterie care functioneaza la aceasta pipa electronica DSE 601 – C este bateria LI-ion 18350 de 900 mAh. Veti putea trage linistit in jur de 900 de fumuri daca bateria este complet incarcata .(durata de incarcare este de circa 3,5-4 ore ).

cartomizor-pentru-dse-601-c-pipa-electronica

Cartomizor pentru Pipa Electronica DSE 601-C

Modelul DSE 601-C este creat dintr-o foita de otel inoxidabil avand o greutate de 99 de grame si o lungime de 156 mm.

Pentru a putea folosi Pipa Electronica trebuie doar sa montati bateria si sa introduceti un cartomizor .Locul destinat cartomizorului are o lungime de 40 mm si un diametru de 9,2 mm.

Puteti folosi daca doriti aceste cartomizoare originale Sailebao pentru modelul DSE 601-C care au o capacitate de 0,9 ml (asta insemnand aproximativ 200-230 de fumuri) si o rezistenta de 2.1-2.4 ohmi.

Atentie foarte mare la montarea bateriei deoarece corpul pipei poate fi ars

Pipa Electronica DSE601-C

Pipa Electronica DSE601-C

daca montati bateria incorect. Asigurati-va ca montati corect bateria , verificati polaritatea acesteia.
Odata instalata bateria corect ledul pipei va clipi in culoarea verde , semn ce inseamna ca bateria este instalata corect . Cand veti folosi Pipa Electronica led-ul va avea culoarea rosie , iar cand votajul bateriei este prea scazut led-ul va clipi semn ce inseamna ca trebuie sa reincarcati bateria.

Pentru incepatorii , care nu se descurca cu montarea bateriei aveti mai jos un video , cu toate instructiunile necesare.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Pipa electronica DSE 601 – C”

  1. Misu spune:

    Am achizitionat acesta pipa electronica acum 2 luni de zile si functioneaza si acum ca in prima zi . Este un accesoriu foarte misto si elegant :) . Am cumparat-o de la etigara-electronica.ro si totul a decurs foarte bine , persoanele de acolo sunt adevarati profesionisti din toate punctele de vedere .
    http://etigara-electronica.ro/dse-601-pipa-electronica/400-dse-601-c-pipa-electronica.html

  2. Marincas spune:

    Foarte eleganta si misto acesta pipa electronica , numai buna de savurat cand stai acasa in fotoliu la tv :)

Leave a Reply

SEO