Tigara Electronica DSE 901.

Tigara electronica dse 901

Tigara electronica dse 901

Vapori 

Țigara Electronica DSE 901 produsa de Sailebao , produce o mare cantitate de vapori. Este un adevarat maestru atunci când vine vorba de consistența vaporilor. Cu siguranță sunt suficienti pentru a vă menține mulțumiți .Desi DSE901 este una dintre cele mai originale țigări electronice , fiind aparuta  prima pe piață, acesta este încă utilizata pe scară largă de către E-fumatori datorita durabilitatii,fiabilitatii și a performantelor foarte bune.

Throat Hit

Throat hit-ul tigarii dse901 este mediu. Nu este nici prea slab, nici prea puternic, un echilibru destul de bun.

Durata de viata a bateriei

Avand in vedere marimea de doar 118 mm si greutatea de 15 g a acestei Tigari Electronice , bateria de 180 mAh este foarte buna in comparatie cu alte mini-tigari electronice. O baterie incarcata va tine 2 ora daca fumati intens.

Durabilitatea atomizorului

DSE 901 este recunoscuta penru durabiliatea si fiabilitatea sa , in special al atomizorului. Atomizorul mai are si porecla traditionala ” cal de lucru” , deoarece poti sa ii dai de “munca” la greu , fara ca acesta sa te dezamageasca.

Aroma 

DSE 901 reda cu adevarat cea mai buna aroma , in comparatie cu alte mini – tigari electronice , de exemplu modelele 510.

Marimea cartusului ca permite sa 150 de inhalari , adica arpoximatic 15 tigari traditionale.

 

Mai jos aveti un video in care este prezentata tigara electronica DSE 901.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Tigara Electronica DSE 901.”

  1. Raul spune:

    Recomand acest site , am luat si eu de la ei mai multe produse printre care si aceasta tigara dse 601 si nu am avut niciodata nici o problema cu ei , livreaza repede si produsele sunt de calitate .
    http://etigara-electronica.ro/dse901/27-dse-901-mai-multe-culori-disponibile.html

  2. admin spune:

    Noi Tigari DSE 901 In stoc la un pret uimitor de doar 39,6 RON . Pentru mai multe detalii viziteaza chiar acum http://etigara-electronica.ro/dse901/27-dse-901-mai-multe-culori-disponibile.html

Leave a Reply

SEO