Tigara Electronica GLO

Acest model de tigara electronica GLO modelul din 2012 a companiei Sailebao are un design unic , facand o impresie placuta la prima

Tigara Electronica GLO

Tigara Electronica GLO

vedere in ceea ce priveste aspectul exterior.

Tot la fel de buna este si partea tehnica , nu doar ce se vede pe “dinafara”.  Datorita cartomizorului sau foarte fiabil si de o calitate foarte buna , densitatea si volumul aburilor produsi este una impresionanta . De asemenea si throat hit-ul este puternic si deosebirea fata de o tigara clasica nu se observa.

Tigara Electronica GLO este echipata cu o baterie de 900 mAh , care va permite sa trageti circa 900-1000 de pufuri ,putand fi reincarcata de aproximativ 300 de ori.

Un cartomizor incarcat complet va permite sa trageti 180 de pufuri (~ 15 tigari clasice).Designul cartomizorului va permite sa observati “live” cum se produce vaporizarea.

Modelul 2012 GLO are o greutate de 46,5 grame , lungimea de 133 mm si diametrul de 14 mm , fiind la moda pentru iesirile de zi cu zi.

 

O scurta prezentare a atomizorului GLO :

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Tigara Electronica GLO”

 1. phunk spune:

  Foarte frumoasa aceasta tigara electronica . Si pe langa design functioneaza excelent , are un th pronuntat si nu se simte diferenta dintre asta si tigara clasica . Pretul este unul bun pe site-ul ce l-am gasit , nu am mai gasit altundeva mai ieftin , recomand cu incredere :) .
  http://www.ecig-vapo.com/ro/kit-glo-cu-baterie-alba-si-e-lichid-bonus-p-129.html

 2. Darius spune:

  Senzatia cand fumez din acesta tigara electronica e aceeasi ca si cand as fuma o tigara normala .
  TH se simte foarte bine , este destul de pronuntat iar aroma de tutun care o folosesc inlocuieste foarte bine tigarile :) .
  Incet incet reduc nivelul de nicotina fara nici o problema si sper sa ajung la 0 cu el sa scap de tot :D

 3. admin spune:

  Profitati chiar acum de oferta limitate si achizitionati aceasta tigara electronica la jumatate de pret , da chiar jumatate de pret !
  Pentru mai multe detalii vizitati http://etigara-electronica.ro/glo/174-tigara-electronica-glo.html

Leave a Reply

SEO